Log ind Registrer
Kontakt | Fri fragt ved køb over 499 DKK

Vegetabilsk vitamin B12

Bidrager til:

 

  • immunsystemts normale funktion
  • reduktion af træthed og udmattelse
  • nervesystemets normale funktion
  • normal omsætning af homocystein
  • normal psykologisk funktion
  • normal dannelse af røde bloglegemer

188,00 DKK

Vegetabilsk B12 vitamin bidrager til reduktion af træthed og udmattelse samt immunsystemets normale funktion.

Om produktet

VEGETABILSK B12 VITAMIN

NANI’s naturlige B12 vitamin er fremstillet ved fermentering af af økologiske majs (GMO-fri), hvorved bakterier producerer B12 som et 100 % vegetabilsk food state vitamin. Eftersom det er dannet i planter er tilskuddet på fødevareform, der genkendes af kroppen som mad, da det findes i et naturligt kompleks med proteiner, fedtsoffer og kulhydrater. NANI’s højoptagelige B12-tabletter er på den aktive form methylcobalamin, og indeholder alle 500 mcg B12 per tablet. Vores tilskud er desuden udformet som sugetabletter for hurtig optagelse og udnyttelse gennem mundhulens slimhinder, direkte til blodbanen.

B12 vitamin bidrager til reduktion af træthed og udmattelse, samt immunsystemets normale funktion. Derudover bidrager det til en normal psykologisk funktion og til dannelsen af røde blodlegemer. Et tilskud med B12 kan være særligt gavnligt for ældre eller for veganere, der ikke spiser animalske produkter og derfor ikke indtager det gennem kosten.

TIP: Kombiner evt. dit tilskud af B12 med NANI’s ‘Energi Kurpakke’. Denne indeholder udvalgte urteekstrakter, Q10 og et B-vitamin kompleks, der bidrager yderligere til immunsystemets normale funktion og til at mindske træthed og udmattelse.

90 sugetabletter   1 tablet/dag   90 dages forbrug

Varenummer (SKU): 5308 Varekategorier: , , , , , ,

Ingrediensliste

Ingredienser

Vitamin B12, tablet hjælpestoffer (mikrokrystallinsk cellulose, dextrose, vegetabilsk stearinsyre, crosscarmellose natrium).

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vegetabilsk vitamin B12”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *