Log ind Registrer
Unikke kurprodukter, som er udviklet til en lang række livstilsudfordringer
Fri fragt ved køb over 499 kr.

Nani Alaska Vildlaks Omega 3 – Flydende

  • Laksens omega 3 fedtsyrer i naturlig koncentration
  • Naturlig rig på omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA, som bidrager til en normal hjertefunktion.
  • DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion og et normalt syn.
  • Fra bæredygtig fangst
  • Til 75 dages forbrug

488,00 kr.

Ren lakseolie udvundet udelukkende fra bæredygtigt fangede Alaska vildlaks.

Ikke på lager

Om produktet

FLYDENDE FISKEOLIE AF ALASKA VILDLAKS – MILD OG FRISK SMAG

Ren, frisk og flydende fiskeolie skånsomt koldpresset udelukkende af bæredygtigt fangede vildlaks fra Alaskas klare vande. Olien er hverken opvarmet eller opkoncentreret, hvorfor den bevarer sin oprindelige triglyceridform samt sin naturlige balance mellem omega-3-fedtsyrerne. En ren og frisk olie – som frisk fra fisk. Olien udmærker sig endvidere ved sit naturlige indhold af den stærke antioxidant, astaxanthin, som giver vildlaksen og vores flydende fiskeolie olie sin smukke orange farve.

GODT AT VIDE
Alaska har nogle af de klareste vande vi kender. Koldpresningen sikrer at dit tilskud tilsvarer den olie, du får i et frisk stykke vildlaks fra fiskemanden. Og smagen er også derefter.

Vores flydende fiskeolie af vildlaks smager kun så mildt af friskfanget fisk, at langt de fleste finder den nem nem at tage direkte på en ske. Både får børn og voksne. Bryder man sig alligevel ikke om at spise ren olie, da kan vores vildlaksolie med fordel blandes i eksempelvis en smoothie eller lignede, uden at den smager tydeligt igennem. Prøv eksempelvis at blande den i vores opskrift på en grøn og frisk greenie, eller find din egen favorit. Uanset hvordan du tager din vildlaksolie, er du dækket godt ind med blot 3/4 tsk. om dagen. Flaskens indhold svarer hermed til 75 dages forbrug.

Vores flydende fiskolie er naturlig rig på omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA, som bidrager til en normal hjertefunktion. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg EPA og DHA.

DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion og et normalt syn. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg DHA.

Mødres og gravides indtag af DHA bidrager til normal udvikling af hjerne og øjne hos fostre og ammende spædbørn. For gavnlig effekt på barnet skal moderen indtage 200 mg DHA ekstra, hvorfor vi til dig anbefaler daglig dobbelt dosis (1 1/2 tsk.).

TIP: Kombiner gerne dit daglige tilskud af fiskeolie med vores Food state Multivitamin for et stabilt indtag af vitaminer og mineraler.

237 ml   3/4 tsk/dag    til 75 dages forbrug

Varenummer (SKU): 5501 Varekategorier: , , , , Tags: , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nani Alaska Vildlaks Omega 3 – Flydende”