Log ind Registrer
Fri fragt ved køb over 499 kr.
Kosttilskud på organisk form, som er udviklet i Silkeborg

Nani Alaska Vildlaks Omega 3 – 180 kapsler

  • Laksens omega 3 fedtsyrer i naturlig koncentration
  • Naturlig rig på omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA, som bidrager til en normal hjertefunktion.
  • DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion og et normalt syn.
  • Fra bæredygtig fangst
  • Til 2 måneders forbrug

448,00 kr.

Ren vildlakseolie udvundet udelukkende fra bæredygtigt fangede Alaska vildlaks.

Om produktet

FISKEOLIE AF ALASKA VILDLAKS – REN, FRISK OG BÆREDYGTIG

Hos Nani er vi utrolig stolte af vores fiskeolie, der er skånsomt udvundet udelukkende af bæredygtigt fangede vildlaks fra Alaskas klare vande. Olien koldpresses og indkapsles direkte fra den friskfangede fisk, hvorfor olien hverken er opkoncentreret eller opvarmet. På denne måde bevares oliens naturlige triglyceridform, samt dens oprindelige fedtsyrebalance. Præcis som fra naturen. Fiskeolien udmærker sig desuden ved at være naturligt rig på antioxidanten astaxanthin, som giver Nani’s vildlakseolie sin smukke og karakteristiske orange farve.

Hos Nani går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, hvorfor krav om bæredygtighed, renhed og friskhed er helt essentielle for os. Den vildlaks vi anvender til vores olie, er en art, der efter gydning dør helt naturligt. Vildlaksen indfanges netop i tiden efter gydning og inden dens naturlige død, sådan at bestanden ikke påvirkes negativt. Vores olie presses derudover kun af de dele af fisken, der ikke bruges som spisefisk, hvorfor produktionen bidrager til at mindske ressourcespild. Derfor er vi også stolte af at kunne sige, at vores fiskeolie altid stammer fra friskfangede vildlaks, hvor der selvfølgelig er taget hensyn til bestanden, ligesom vores olie er fra MSC certificeret og bæredygtig fangst.

Dertil koldpresses olien straks efter fangst, hvilket sikrer dens friskhed, samt at de gode indholdsstoffer bevares optimalt. Vores vildlaksolie er ren og frisk, og med et lavt totoxtal.

GODT AT VIDE
Fiskeolien er naturlig rig på omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA, som bidrager til en normal hjertefunktion. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg EPA og DHA

DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion og et normalt syn. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg DHA.

Er du gravid kan et omega 3 tilskud særligt anbefales, da moderens indtag af DHA bidrager til en normal udvikling af hjernen og øjnene hos fostret. Dit anbefalede indtag sikres ved, at du dagligt indtager dobbelt dosis af Nani Alaska Vildlaks Omega 3, svarende til 6 kapsler.

TIP: Kombiner gerne dit daglige tilskud med vores food state Multivitamin for et stabilt og dagligt indtag af vigtige vitaminer og mineraler.

180 kapsler   3 kapsler/dag   60 dages forbrug

Varenummer (SKU): 5600 Varekategorier: , , , , , , Tags: , , ,

Ingrediensliste

Ingredienser

Olie fra Alaska Sockey laks (Oncorhynchus nerka).
Kapsel: (fiskegelatine, vand, glycerin), astaxanthin,
Konservering (vitamin E/naturlige blandede tocopheroler)

Antal kapsler

90 kapsler, 30 dages forbrug, 180 kapsler, 60 dages forbrug

Anmeldelser

  1. Aase Madsen

    Jeg er en Dame på 85 år som har købt Alaska Olie Kapsler gennem længere tid, det har hjulpet meget på alle mine stive Led,Gigtfinger især,Stor 😀herfra.

Tilføj en anmeldelse af varen