Log ind Registrer
Kontakt | Fri fragt ved køb over 499 DKK

Aller-fri

  • Solhat har lindrende effekt på øm hals og svælg
  • Citronmelisse har beroligende effekt på hals og stemmebånd
  • Ingefær bidrager til at opretholde en optimal immunbalance i luftvejene og bidrager til naturlig vejrtrækning
  • Naturlig vitamin C fra Acerola kirsebær bidrager til et normalt fungerende immunsystem
  • Mælkesyrebakterier medvirker til at vedligeholde en naturlig tarmflora

598,00 DKK

Bidrager til normalt fungerende immunforsvar og vedligeholder samt lindrer luftvejene.

Om produktet

KURPAKKEN ALLER-FRI

Mange danskere kæmper i pollensæsonen med gener som en løbende næse, irriterede øjne og en udfordret hals. Andre døjer dagligt med en hud, der kan være tør, rød og kløende. Det er alle sammen ting, der bare ikke gør det nemt, at være dig selv og nyde livet til fulde. Hos NANI har vi derfor udviklet kurpakken ALLER-fri, der er målrettet specifikt til at afhjælpe nogle af de reaktioner, som du oplever på din krop. Sammensætningen af nøje udvalgte og standardiserede urter, naturlig C vitamin fra acerola kirsebær og præ- og probiotiske mælkesyrebakterier bidrager alle til, at dit immunsystem er i balance og fungerer så optimalt som muligt.

Urter til dit immunforsvar
Solhat er en blomst i nær familie med solsikken og har i århundrede været en kendt urt anvendt som værn mod forkølelse, en øm hals og til styrkelse af immunsystemet. Ekstrakt af solhatten har således en lindrende effekt i tilfælde af irritation i halsen og svælget, ligesom det understøtter et normalt fungerede immunsystem. I kurpakken har vi ligeledes tilføjet ekstrakt af citronmelisse, der ligesom solhatten har en beroligende effekt på hals, svælg og stemmebånd, men derudover også har en mere generel, beroligende effekt. På den måde bidrager den derfor også til din afslapning og herigennem til en god nats søvn, trods gener. Ekstrakt af ingefær understøtter overordnet immunsystemet, men er i særdeleshed også kendt for netop at opretholde en optimal immunbalance i luftvejene, sådan at den støtter en normal og naturlig vejrtrækning.

C vitaminer fra Acerola kirsebær
NANI’s naturlige C vitamin består udelukkende af nænsomt tørrede og pulveriserede Acerola kirsebær af økologisk oprindelse. Lige netop Acerola kirsebærret er naturligt rig på antioxidanten vitamin C, som sammen med urterne understøtter et normalt fungerende immunsystem. Fordi tilskuddet er 100 % vegetabilsk og på fødevareform, bidrager kirsebærrene desuden også med andre vitaminer og mineraler samt gavnlige bioflavonoider og plantenæringsstoffer.

Mælkesyrebakterier til fordøjelsen
For at styrke din modstandskraft yderligere indeholder NANI’s Aller-fri også vores særlige præ- og probiotika af mælkesyrebakterier, som bidrager til en velfungerende fordøjelse og en naturlig tarmflora – og det er om noget immunsystemets hovedbanegård. Hver kapsel indeholder en halv milliard mælkesyrebakterier, fordelt på syv forskellige stammer, som bidrager til din fordøjelse og derigennem dit immunsystem. Vores præ- og probiotika er indkapslet i en særlig delayed release kapsel, der sikrer at de gode mælkesyrebakterier først frigives i tarmsystemet. Netop der hvor de gør gavn.

For optimal udnyttelse af vores Aller-fri kurpakke bør urterne og vitamin C indtages i forbindelse med et måltid, fordelt på to daglige portioner. Mælkesyrebakterierne indtages med fordel mellem to måltider, eller gerne inden sengetid. Nå det er sagt, da har vi sørget for resten ved at pakke NANI’s tilskud af Aller-fri til dig i små sacheter med 30 dagsdoser. Så bliver det ikke nemmere for dig, hver dag at bidrage til dit eget velvære. Nemt og enkelt.

TIP: For optimal effekt og et stabilt og dagligt indtag af næringsstoffer, kan du supplere kurpakken med NANI’s food state multivitamin og – mineral samt vores Alaska vildlaks omega 3 olie.

30 dagsdoser til en måneds forbrug

Varenummer (SKU): 7000 Varekategorier: , , , ,

Ingrediensliste

Ingredienser

Acerola (Malpighia glabra L.), urter: Citronmelisse (melissa officinalis), solhat (Echinacea purpurea L. Moench), ingefær (Zingiber officinalis Roscoe), majsstivelse, maltodextrin, FOS, inulin, majsdextrin, vegetabilsk protein, mineraler (magnesium, kalium, mangan), mælkesyrebakterier (B. Lactis W51/W52, E. Faecium W54, L. Acidophilus W22, L. Paracasei W20, L. Plantarum W21, L. Salivarius W24 og L. Lactis W19), enzym (amylase), vaniljepulver, vegetabilske kapsler (pullulan og HPMC).

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Aller-fri”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *