Log ind Registrer
Kontakt | Fri fragt ved køb over 499 DKK

Hjerte-Kar

  • Hvidløg bidrager til blodkarsystemets sundhed
  • Citronmelisse understøtter et sundt kredsløbssystem
  • Ingefær bidrager til blodkarrenes sundhed
  • Aktivt Q10 på samme form, som vi selv danner i kroppens celler, herunder i hjertet
  • Selen bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress samt til immunsystemets normale funktion

498,00 DKK

Bidrager til opretholdelse af et normalt hjerte-kar system, samt øger kroppens antioxidative forsvar.

Om produktet

KURPAKKEN HJERTE-KAR

Fra vi er midt i livet, kan der være god mening i at tage sig særlig godt af vores hjerte-kar-system og -kredsløb. Vi vil, så længe som det er muligt, sikre os, at det transporterer blodet ubesværet rundt i kroppen, at vi har smidige blodkar, og at hjertet er stærkt og slår for fuld kraft. Den bedste måde at sikre sig et sundt og velfungerende hjerte-kar-system, er ved, hele livet igennem, at have en sund livsstil med en fornuftig og nærende kost, ved at dyrke jævnlig motion og ved at undgå røg og for meget alkohol. Men vil du gerne gøre noget ekstra for dit hjertekar-system, kan du med NANI’s kurpakke selv bidrage aktivt til at holde dit kredsløb sundt og stærkt så længe som muligt. Vi har sammensat en række nøje afstemte og udvalgte urteekstrakter, Q10 og vores organiske selen i en særlig kurpakke, der plejer dit hjerte-kar-system.

Urter til dit hjerte-kar-system
Ekstrakt af hvidløg bidrager til blodkar-systemets sundhed, herunder en normal cirkulation af blod i de små blodkar. Det har desuden en antioxidativ virkning og styrker derved kroppes oxidative forsvar og immunsystem.
Citronmelisse understøtter et sundt kredsløb, samtidig med at det bidrager til din afslapning af og kan hjælpe dig på vej til en sund søvn.
Ingefærroden bidrager til blodkarrenes sundhed, hvilket hjælper med at opretholde et sundt hjerte.

Aller urter i kurpakken er standardiserede, hvilket betyder, at de er nænsomt opkoncentreret, sådan at du får den samme mængde gavnlige indholdsstoffer i hver eneste kapsel – og i hver dagsdosis.

Q10 for energi til dine celler
Q10 er et co-enzym, som din krop konstant bruger til dannelsen af energi i alle kroppens celler – herunder også i hjertet, der pumper blodet rundt i kroppen. NANI’s Q10 er på den aktive form ubiquinol, som er 100% identisk med den Q10, som kroppen selv danner naturligt. Vores Q10 er derfor klar til brug i cellerne, den er højoptagelig og er udvundet at naturlige gærceller.
Obs: Eftersom vores ubiquinol-tilskud er indkapslet i oksegelatine, er denne ikke egnet for vegetarer/veganere.

Organisk selen til immunforsvaret
Selen bidrager til at beskytte kroppens celler mod oxidativ stress samt til immunsystemets normale funktion. NANI’s organiske selen er opdyrket i naturlige gærstammer, og udmærker sig ved at indeholde andre nærringstoffer som aminosyrer og fedtsyrer, som mineralet normalt findes sammen med i mad. Vores selen kendes derfor af kroppen som mad og er højoptagelig.

Med NANI’s kurpakke Hjerte-kar, har vi sørget for at pakke alle ovenstående tilskud til dig i små sacheter med 30 nøje afstemte dagsdoser. Så bliver det ikke nemmere for dig, hver dag at bidrage til vedligeholdelsen af dit kredsløb og hjerte. Dagsdosis indtages i forbindelse med et måltid fordelt på to daglige portioner. Q10 indtages først på dagen.

TIP: For optimal effekt kan du supplere kurpakken med NANI’s food state multivitamin og – mineral samt vores Alaska vildlaks omega 3 olie.

30 dagsdoser til en måneds forbrug

Varenummer (SKU): 7015 Varekategorier: , , , , , , ,

Ingrediensliste

Ingredienser

Citronmelisse (Melissa officinalis L. Pall), hvidløg (Allium sativum L.), ingefær (Zingiber officinalis Roscoe.), tyttebær (Vaccinium idea), selen, Q10, tablet hjælpestoffer (mikrokrystallinsk cellulose, vegetabilsk stearinsyre) siliciumdioxid (antiklumpningsmiddel), maltodextrin (bærestof), modificeret stivelse (hjælpestof), pullulan (vegetabilsk kapsel)
Canola olie, bivoks (kapsel overflade), lecithin, oksegelatine (kapsel), diglycerol monoleat (emulgator), glycerol og karamel (kapselfarve)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hjerte-Kar”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *