Pollentallet begynder at stige til foråret i takt med at naturen begynder at blomstre, men allerede i februar kan birkepollenallergiker mærke det i luften, det samme gælder el pollen.
Derfor anbefales det, at man begynder at støtte sit immunforsvar til februar, så man kommer helskindet igennem foråret og sommeren.

Urterne og deres vidunderlige egenskaber

Host, host! Er det sådan det lyder derhjemme eller på kontoret? Det er måske et tegn på, at vi bør understøtte vores immunsystem. I dette blogindlæg vil vi gerne nørde urter med jer, specielt de, som I finder i vores fantastiske Aller-Fri kurpakke.

Solhat (Echinacea purpurea)

Solhat er efterhånden meget velkendt – og det forstår vi godt! Derfor er den naturligvis også at finde i vores kurpakke Aller-Fri.

Solhat understøtter nemlig et normalt fungerende immunsystem. Den lindrer desuden i tilfælde af irritation i halsen og svælget – en perfekt kompagnon her til februar!

Du finder den desuden også i vores kurpakke Immunsystem, hvor vi har kombineret den med urterne Russisk Rod, samt Astragel.

Der er hele 450 mg standardiseret solhat ekstrakt i Aller-Fri, som svarer til 855 mg tørret urt, så du er sikret samme koncentration hver gang.

Ingefær (Zingiber officinalis Roscoe)

Kurpakken er beriget med ingefærekstrakt, da ekstraktet støtter normalt fungerende luftveje og understøtter normal vejrtrækning – således kan du ånde med lethed hele året rundt. Ingefær opretholder en optimal immunbalance i luftvejene og understøtter immunsystemet.

🌱 Lyder det godt? Så kan du desuden også få vores standardiserede ingefærekstrakt i vores soloprodukt Ingefær.

🌱 Du kan altid supplere med ingefærshot – kig ind på vores Instagram, hvor vi ofte deler en masse lækre og sunde opskrifter!

Citronmelisse (Melissa officinalis)

For at afhjælpe med ubehag i halsen har vi beriget Aller-Fri med ekstrakt fra citronmelisse. Citronmelisse har nemlig en beroligende og en behagelig effekt på hals, svælg og stemmebånd.
Slut med irritationer og kriller!

Naturligt C vitamin fra Acerola(Malpighia glabra L.)

Hos Nani udvælger vi nøje hvilke kilder og urter vi anvender til vores vitaminer og mineraler – det har altid været vores mærkesag at tilbyde det bedste naturen har at byde på. Derfor er vores C vitamin i form af tørrede acerola kirsebær. Acerola er nemlig naturligt rig på C vitamin, samt bioflavonoider, fibre og antioxidanter – en sand lille C vitamin madpakke!
Aller-Fri indeholder vores naturlige C vitamin, da vitaminet bidrager til immunsystemets normale funktion.

C vitamin bidrager desuden til at beskytte cellerne mod oxidativt stress, den bidrager til et normalt energistofskifte og nervesystem, samt bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

🌱 Du kan også få Acerola C i vores soloprodukt – vores kapsler kan nemt smides i blenderen, så du får et ekstra skud vitaminer i dine smoothies, shots eller juice.

Mælkesyrebakterier

Aller-Fri er foruden de vidunderlige urter og C vitamin beriget med vores Præ+Probiotika.
Nani Præ+Probiotika er en bredspektret og symbiotisk mælkesyrebakteriekapsel, som består af syv forskellige stammer. Den er i en kombination af præbiotika, som skaber stabilitet og overlevelse af bakterierne i tarmen.

Hos Nani har vi ydermere anvendt en specialudviklet delayed release kapsel, som sikrer at mælkesyrebakterierne først frigøres i tarmsystemet – der hvor de hører hjemme.

Kom helskindet igennem foråret

Var der nogle af urterne, som kom bag på dig? Vidste du, at de kunne afhjælpe med ubehag i svælget, halsen og på stemmebåndene?
Vi har hvert fald gjort os umage med at udvikle et produkt, som holistisk støtter dig igennem foråret og sommeren, så du kan ånde med lethed og støtte dit immunsystem.

#KlubNani

Vi er utroligt taknemmelige, når I deler jeres erfaringer med os – vi kan slet ikke få armene ned!

Læs lige denne kundes erfaring med Aller-Fri 🤩

Del gerne din erfaring med vores produkter eller anmeld os på vores hjemmeside, TrustPilot eller vores Instagram, samt alle andre sociale medier – vi læser al ris og ros I sender vores vej 🤎

Vær med til at skabe vores fællesskab, KlubNani 🌱